Prototyyppien suunnittelusta sopimusvalmistukseen – esimerkkejä asiakasprojekteista

Huom. useimmat projektit Mariachin ja asiakasyrityksen välillä sisältävät liike- ja ammattisalaisuuksia suojaavan salassapitosopimuksen. Lisätietoja projekti- ja palveluesimerkeistä asiakasyritysten oikeilla nimillä on tarvittaessa saatavilla kunkin salassapitosopimuksen sallimissa rajoissa joko henkilökohtaisissa neuvotteluissa tai muutoin erikseen sovitulla tavalla.

Mariachi - Etusivu

Mariachi Oy – teknologiaa kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla

Mariachi on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut vaativien ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden sopimussuunnitteluun ja –valmistukseen.

Mariachi Oy tarjoaa laitevalmistajille kattavat palvelut tuotekehityksestä sarjavalmistukseen ja auttaa laitevalmistajia ylläpitämään kilpailukykyisempää tuoteportfoliota. Mariachi Oy:n valmistamia, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita tuotetaan erityisesti terveysteknologian tarpeisiin, teollisuuden järjestelmiin sekä tietoliikenteen sovelluksiin. Keskitymme valmistaviin yrityksiin, joiden tuotteet voivat kooltaan vaihdella kädessä pidettävistä laitteista pöydälle sijoitettaviin instrumentteihin. Asiakkaamme vievät kehittämiämme ja/tai valmistamiamme laitteita yli 50:een eri maahan.

Näytä mobiiliversio