Teknologiaa kokemuksella

ja vahvalla ammattitaidolla.

Mariachi Oy

Mariachi Oy on yksityisomistuksessa oleva suomalainen teknologiayhtiö. Yhtiön osakepääoma on yhteensä 200.000 euroa. Yhtiön toiminta perustuu sopimusvalmistukseen, jota on harjoitettu jo vuodesta 1977. Yhtiöllä on edelleen asiakkaita, joita on palveltu 1980 –luvulta alkaen. Vuotuinen liikevaihtomme on luokkaa 6 milj. euroa ja henkilökuntaa on noin 45. Mariachin toimitilat sijaitsevat lähellä Turku Science Parkia, joka on eräs Suomen suurimmista, vanhimmista ja yhä nopeimmin kasvavista teknologiakeskuksista. Mariachi Oy on Teknologiateollisuus ry:n ja Terveysteknologian ry:n (Healthtech Finland) jäsen.

Katso sijainti kartalla >

Kaarinantie 700, 20660 Littoinen | Puhelin 020 728 1640 | Y-tunnus: 2180743-6

Sähköpostit: tilaukset@mariachi.fi | laskutus@mariachi.fi | info@mariachi.fi

Mariachi - Etusivu

Mariachi Oy – teknologiaa kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla

Mariachi on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut vaativien ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden sopimussuunnitteluun ja –valmistukseen.

Mariachi Oy tarjoaa laitevalmistajille kattavat palvelut tuotekehityksestä sarjavalmistukseen ja auttaa laitevalmistajia ylläpitämään kilpailukykyisempää tuoteportfoliota. Mariachi Oy:n valmistamia, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita tuotetaan erityisesti terveysteknologian tarpeisiin, teollisuuden järjestelmiin sekä tietoliikenteen sovelluksiin. Keskitymme valmistaviin yrityksiin, joiden tuotteet voivat kooltaan vaihdella kädessä pidettävistä laitteista pöydälle sijoitettaviin instrumentteihin. Asiakkaamme vievät kehittämiämme ja/tai valmistamiamme laitteita yli 50:een eri maahan.

Näytä mobiiliversio