Mariachi Oy – Palvelut suunnittelusta tuotantoon

Autamme laitevalmistajia pitämään yllä kilpailukykyisempää tuoteportfoliota, oli palveluiden muoto ja roolimme niissä mikä tahansa! Tuotteet alkaen kädessäpidettävistä laitteista aina pöydällä pidettäviin instrumentteihin asti. Palvelut tuotteen koko elinkaaren ajaksi. Vain ammattikäyttöön.

Suunnittelupalvelujen teknologiat ja osaaminen kattaa mm. seuraavat osa-alueet: projektihallinta, sulautetun analogia- ja digitaalielektroniikan suunnittelu (8bit, 16bit ja 32 bit prosessorit), EMC, sekä sulautettu että PC-ohjelmointi (C / C++), layout ja elektroniikan 3D-mekaniikka, käyttöliittymäsuunnittelu, langattomat yhteysteknologiat, ARM, Zigbee, Bluetooth, USB ja sulautettu Internet.

Kasvattamo

Mariachilla on vankka kokemus teollisuuden, tietoliikenteen ja terveysteknologian sulautetuista järjestelmistä. Tähän osaamiseen perustuu yrityksen startup-yrittäjiä ja keksijöitä palveleva Kasvattamo-konsepti, jonka tavoitteena on saattaa innovaatiot nopeasti ja menestyksekkäästi markkinoille. Kasvattamon palvelut on suunnattu yrittäjille, joiden tuoteideoissa näemme merkittävää menestyspotentiaalia.

Kasvattamoon hyväksytyille asiakkaille voimme tarjota tuotekehitys-, tuotannollistamis-, valmistus- ja ylläpitopalvelujen lisäksi pääsyn jakelukanaviin ja muihin verkostoihin, työskentelytiloja sekä rahoitusta osaomistuksen kautta. Selvitetään, onko ideassa mahdollisuuksia valmistettavaksi tuotteeksi, mietitään ansaintalogiikkaa ja rahoitusmalleja. Tavoitteena on, että Kasvattamo-mallilla yhtiölle voidaan ”kasvattaa” uusia asiakkaita, joiden business to business –markkinoille suunnatuille tuotteille Mariachi voi toimia valmistajana.

ENTREPRENEURIAL SPIRIT OF TURKU AWARD

Turun Seudun Kehittämiskeskus yhteistyössä Eurooppalaisen Yrittäjyyden Päivän järjestäjätahojen kanssa luovutti Turussa Creative Business Campissa 27.5.2015 Mariachi Oy:lle Entrepreneurial Spirit of Turku Award Rohkea uudistaja -palkinnon tunnustuksena uuden rohkean menetelmän luomisesta. Menetelmä on nimeltään ”Mariachi Kasvattamo” ja sen on Mariachi Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.

Kasvattamo-ohjelmassa start-up -yritys tai keksijä yhdessä Mariachin asiantuntijoiden kanssa kehittää ideaa kannattavaksi yritystoiminnaksi, johon Mariachi voi tulla myös osaomistajaksi. Onnistuneet hankkeet tuovat Mariachille töitä niin suunnitteluun kuin valmistukseenkin. Ohjelman tavoite on innovaation tuotteistamisen lisäksi valmistavan teollisuuden osaamisen pitäminen Suomessa.

Niko Kyynäräinen, johtaja, Turun Seudun Kehittämiskeskus:
"Onnittelemme yritystänne ja sen henkilökuntaa innovatiivisesta ja yritteliäästä liiketoiminnasta sekä sosiaalisesta vastuusta yrityksen toiminnassa. Toivotamme työllenne parhainta menestystä myös tulevaisuudessa."

ENTREPRENEURIAL SPIRIT OF TURKU AWARD
Mariachi - Etusivu

Mariachi Oy – teknologiaa kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla

Mariachi on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut vaativien ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden sopimussuunnitteluun ja –valmistukseen.

Mariachi Oy tarjoaa laitevalmistajille kattavat palvelut tuotekehityksestä sarjavalmistukseen ja auttaa laitevalmistajia ylläpitämään kilpailukykyisempää tuoteportfoliota. Mariachi Oy:n valmistamia, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita tuotetaan erityisesti terveysteknologian tarpeisiin, teollisuuden järjestelmiin sekä tietoliikenteen sovelluksiin. Keskitymme valmistaviin yrityksiin, joiden tuotteet voivat kooltaan vaihdella kädessä pidettävistä laitteista pöydälle sijoitettaviin instrumentteihin. Asiakkaamme vievät kehittämiämme ja/tai valmistamiamme laitteita yli 50:een eri maahan.

Näytä mobiiliversio