Mariachi Oy – Palvelut suunnittelusta tuotantoon

Autamme laitevalmistajia pitämään yllä kilpailukykyisempää tuoteportfoliota, oli palveluiden muoto ja roolimme niissä mikä tahansa! Ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet kädessä pidettävistä laitteista aina pöydällä sijoitettaviin instrumentteihin asti.

Suunnittelupalvelujen teknologiat ja osaaminen kattaa mm. seuraavat osa-alueet: projektihallinta, sulautetun analogia- ja digitaalielektroniikan suunnittelu EMC, sekä sulautettu että PC-ohjelmointi (C / C++), layout ja elektroniikan 3D-mekaniikka, käyttöliittymäsuunnittelu, langattomat yhteysteknologiat.

Valmiit laitteet

Valmiit laitteet

Tehokkain liiketoimintamalli. Kumppanuuteen perustuva verkostomalli, joka auttaa asiakasta keskittymään omaan ydinosaamiseensa.

Modulit

Modulit

Joustavuus. Vapauttaa käyttöpääomaa ja resursseja.

Osakomponentit

Osakomponentit

Kustannustehokkuus yksittäiselle nimikkeelle. Ei minimitilausmäärää (MOQ).

Kasvattamo

Mariachilla on vankka kokemus teollisuuden, tietoliikenteen ja terveysteknologian sulautetuista järjestelmistä. Tähän osaamiseen perustuu yrityksen startup-yrittäjiä ja keksijöitä palveleva Kasvattamo-konsepti, jonka tavoitteena on saattaa innovaatiot nopeasti ja menestyksekkäästi markkinoille. Kasvattamon palvelut on suunnattu yrittäjille, joiden tuoteideoissa näemme merkittävää menestyspotentiaalia.

Kasvattamoon hyväksytyille asiakkaille voimme tarjota tuotekehitys-, tuotannollistamis-, valmistus- ja ylläpitopalvelujen lisäksi pääsyn jakelukanaviin ja muihin verkostoihin, työskentelytiloja sekä rahoitusta osaomistuksen kautta. Selvitetään, onko ideassa mahdollisuuksia valmistettavaksi tuotteeksi, mietitään ansaintalogiikkaa ja rahoitusmalleja. Tavoitteena on, että Kasvattamo-mallilla yhtiölle voidaan ”kasvattaa” uusia asiakkaita, joiden business to business –markkinoille suunnatuille tuotteille Mariachi voi toimia valmistajana.